Vepřová guláš recept

Nejlepší guláš z vepřového masa




patří mezi nejoblíbenější tradiční české speciality a přitom je jeho příprava velmi snadná a zvládne ho každý. Nabízíme vám recept na ten nejlepší z vepřového masa, co jste kdy ochutnali.

Shrnutí receptu
recipe image
Název receptu
Nejlepší guláš z vepřového masa
Jméno autora
Publikováno dne
Čas přípravy
Čas vaření / pečení
Celkový čas
Vytisknout recept
Nejlepší guláš z vepřového masa
Vepřová guláš recept
Kuchyň česká
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 75 minut
Porce
Kuchyň česká
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 75 minut
Porce
Vepřová guláš recept
Pokyny
  1. Maso si omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostky a spolu s cibulkou lehce osmahneme na sádle nebo másle.
  2. Zatímco maso restujeme, nakrájíme si na kostičky omytou červenou papriku, kterou přihodíme ho hrnce.
  3. Nakonec přidáme kmín, mletou červenou papriku, trochu soli, pepře a na závěr vše podlijeme dostatkem vody.
  4. Dusíme zhruba hodinu, můžeme i déle, maso se pak bude krásně rozpadat. Nakonec guláš zahustíme připravenou jíškou, chvilku provaříme a máme hotovo.
Poznámky k receptu

Chutnal Vám recept? Na jaký způsob děláte vepřový guláš vy?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *