Nejlepší z vepřového masa
Doba přípravy
15minut
Doba
75minut
Doba přípravy
15minut
Doba vaření
75minut
Suroviny
Pokyny
  1. si omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostky a spolu s cibulkou lehce osmahneme na sádle nebo másle.
  2. Zatímco maso restujeme, nakrájíme si na kostičky omytou červenou papriku, kterou přihodíme ho hrnce.
  3. Nakonec přidáme kmín, mletou červenou papriku, trochu soli, pepře a na závěr vše podlijeme dostatkem vody.
  4. Dusíme zhruba hodinu, můžeme i déle, maso se pak bude krásně rozpadat. Nakonec guláš zahustíme připravenou jíškou, chvilku provaříme a máme hotovo.
Poznámky k receptu

Chutnal Vám recept? Na jaký způsob děláte vepřový guláš vy?

Shrnutí receptu
recipe image
Název receptu
Nejlepší guláš z vepřového masa
Jméno autora
Publikováno dne
Čas přípravy
Čas vaření / pečení
Celkový čas
Hodnocení
2.51star1star1stargraygray Based on 2 Review(s)