Kuřecí maso na másle s cuketou, lilkem a kuskusem

Suroviny:


Postup

Kuřecí maso odblaníme, opláchneme a nakrájíme na menší části. Lilek zbavíme slupky, umyjeme, nakrájíme na kostky, přidáme trochu vody a lžičku másla a dusíme spolu s masem až do změknutí. Cuketu rovněž zbavíme slupky, očistíme a na kostky nakrájenou přidáme k masu těsně před koncem dušení (stačí chvilka, aby z cukety nebyla úplná voda). Požadované množství kuskusu si odsypeme vedle do misky, zalijeme horkou vodou v poměru 1 díl kuskusu na 2 díly vody a necháme 15 minut stát. Když jsou maso, lilek i cuketa měkké, tak odstavíme a rozmixujeme do požadované konzistence. Přidáme odstátý kuskus a můžeme podávat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *